Rabu, 5 Oktober 2011

-ape-ape-je-korang ingt lagi x benda2 nie?

salam tengah ari semua..

dah lunch makan tengah ari x?

hope korang ingt la..

aku dah mkn dah.mkn kt tempat biase la..


tapi bukan pasal makan yang aku nak cter la kat korang.nak cter nie korang ingt lagi x time sekolah rendah dulu korang suke main alat muzik pe.

dah ingt x?

ingt tapi xtau ape name benda tue?

aku akan refresh kan memori korang balik pasal alat2 muzik dahulu kala
|
|
|
V
V
V
1. WOODEN CASTENET
macam ne dah ingat x?ingat tapi lupe main mcm ne kn2??hahha.mcm nie la main die.


mcm ne sekarang?korang aded gak ke maian ecited gler mcm die main?hrap2 xde laeh.haha

2. LOCENG PLASTIK

nak main benda nie ade 2 cara.yang pertama GOYANG2..

video

yang kedua KETOK2..

video


3.KERINCING

yang nie aku paling suke main coz korang kena ketuk2 je.haha.

mcam mane nak ketuk2 die??
mcm nie
|
|
V
V


stil blur2 lagi ke?kte layan vidoe pulak ok??hehe
video

4.KAYU TIK TOK

ape benda kayu nie?haha.mcm bawah nie la..

cara nak main die plak?jgn risau biar aku tunjuk kan mcm ne..


video


5.RECORDER

benda aku paling menyampah coz tanagn korang kena laju n kena hafal nod2 die.

sory to say la aku mmg x pndai benda2 alah nie.hah

layan video die skli la eh.

video

macam ne?
puas hati x?

teringt x time zaman sekolah rendah dulu?

mesti lawak je kan..haha

ok bagi spe2 yang sekolah rendah dulu kat SEKOLAH KEBANGSAAN SEMABOK. rajin2 la contact aku eh mne la tau ingt lagi ke.haha

notatapaknike:ari nie x jd kuar.huhu

2 ulasan:

  1. @neko sekolah aku x mampu la dlu nak beli benda tue.hahah.so xde la.hahha

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...