Jumaat, 2 September 2011

-ape-ape-je-bukan maggie cup je ade siap ade................???

salam lebaran semua..

rase macam dah lame sangat je tak kemas blog nie..sampai jumpa sarang labah2 kat celah2 blog nie.haha
oleh kerana dah lame tak berceloteh kat sni.
hari nie nak mengarut2 kat entri nie cket.
cket je tak kan tak boleh kot.hehe

semalam aku teman mak aku g window shoping.caye tak??haha
bukan window shoping g beli baju kasut emua.tapi g beli barang dapur la.biase la HARI RAYA nie ramai betol orang nak datnag umh aku.hehe.

tapi bukan tue yang aku nak cter kat korang.mukadimah je sedap ek.

penah jumpa MAGIE HOT CUP?
korang mesti penah jumpa benda yang macam dalam gambar kat atas tue kan?ala biase la kalau student jumpa benda tue.tapi bukan dalam CUP macam kat atas tue la.tapi dalam pack jela.

penah jumpa BUBUR HOT CUP?

korang penah jumpa tak benda kat atas tue?haha.biase yang aku penah jumpa n pernah guna BUBUR PACK je.tak tau pulak wujud benda CUP nie
zaman sekarang semua die nak segerakan.
aku rase kalau ikan tue boleh masuk dalam CUP dorang pon mesti nak buat gak

tak caye aku cakap???

nikmatilah gambar dibawah...
macam mane?caye tak?

bende nie aku jumpa kat TESCO MELAKA.

dah bertahun2 aku g shoping kat sane baru sekarang aku jumpa benda nie.tak tau la kalu die memag dah lame letak kat situ tapi aku tak perasan.hahah.

korang siap boleh pilih perisa pe yang korang nak.tapi aku tak tau la cara nak masak die sama      macam MAGIE HOT CUP .heheh

kalau korang nak keterangan lebih lanjut.singgah le kat sini

ok jumpa lagi dalam lebaran entri yang laen.heheh

wsalam...

HAPPY FEAST(TENGOK KAT GOOGLE TRANSLATE)

3 ulasan:

  1. haha memang ad pn benda nie
    lma dh

    BalasPadam
  2. @al hakim yola org melaka.nme pon g TESCO MELAKA.hahha
    @nyamuk hahhaa..baru jumpa tue yang baaru tau..hahha.kat melaka bru jumpa la bnde nie

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...