Isnin, 26 September 2011

poli-aku-je-ade-nie-lame gler gaban tak update!!

ASSALAMUALAIKUM..

wah2..hai semua.ape khabar yang ngah bace blog aku nie?

lame gler kan aku dah xupdate blog nie??hahha

bukan ape.macam2 dugaan yang menimpa aku sepanjang lepas pose nie n dalam bulan gaye nie.

mood n jiwa lari jap dari berbelogging nie.

tapi sejak2 du2 tiga menjak nie jiwa 2 cket2 datang balik dah.

ari tue jiwa n mood sesat.GPS abes batery.

ok la ari nie aku nak share kat korang pasal SALAH.

semua orang kat dunia nie penah BUAT salah.

bak kate org putih la kan DONT JUDGE A BOOK BY ITS COVER.

salah kan?aku tau sje je nak test korang

NOBODY NOBODY IS PERFECT RIGHT?

tapi bukan tue yang aku nka share kat korang..

ape yang aku nak bgtaw kat korang ialah poli aku yang mencekik darah.haha

ade ke patut die cakap spae x buat PENILAIAN PENSYARAH sebelum jumaat lepas kena saman sorng RM10!!

wah!!!
masing2 cuak la terus nak buat.dah la ri tue x g seminar kena denda sorang rm70 kalau 1 ari x dtg.

kalau smapi 3 ari x ke rm210?hahah

memag cekik darah betol poli aku nie

so ahli2 keas aku pon semangat la nak buat.

tapi bler bukak??HAMPEH!!

kursus untuk sem6(dah tukar la) punya die x masuk kan lagi..huahuahuahuha..

tapi nasib la tak kena denda kan..

tapi bler dah masuk kan siap ade typo error lagi..haha

SAPE2 YANG MATE DIE AGAK KECIT TUE RAJIN2 LA KLIK BAGI BESAR EH..XDE PON DOWNLOAD THEN ZOOM LA SEBANYAK MANE YANG KORANG NAK....HAHAH
poli korang mesti xde benda nie kan??

"untung" gler aku stdy kt PMM..

so puas hati x dengan update aku ari nie??

mukadimah je panjang gler kan..

tapi isi hampeh.haha.

tengok la kalau mood n jiwa aku x lari lagi aku update lagi..hahha

WASSALAM...

notatapaknike: korang xleh same kan typo error aku dengan poli aku coz typo error dah jadi TRADEMARK aku..!!haha

2 ulasan:

  1. tq sudi komen kat blog aku. sbg blsn aku komen kt sini lak. dan follow bog ni sekali. keep bloging k. awieomar.blogspot

    BalasPadam
  2. @anoy orait..tq..keep blogging ^_^

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...