Sabtu, 3 September 2011

Keindahan Berzina

holla..
kan aku dah cakap kite mesti jumpa lagi punya.

nape tajuk enteri nie tibe2 laen??
aku ingin menguiji kalajuan procrssor otak aku nie daripada soalan storyoffahmi.

soalan die:-

Tiba-tiba aku rasa nak uji para pembaca blog aku ni bagaimana orangnya. Bagaimana pemikiranya. Kalau aku nak uji boleh tak? Korang boleh bagi kerjasama tak?
Aku nak ajak pembaca aku buat entry berkaitan entry Keindahan Berzina ni. Apa korang perlu buat ialah bawa keluar isi dari analogi yang aku buat kat atas ni. Luahkan apa yang anda faham. Kita tengok cara pemikiran dan pemahaman kita dalam sesuatu perkara. Lain orang lain pemaham. Kan?
Apa salahnya kita kongsikan apa yang kita faham. Ini aku bagi satu modal untuk korang update blog. Aku rasa kalau korang update pasal benda ni bukanlah satu entry sampah yang bakal wujud dalam blog korang tetapi ia umpama anda menanam satu benih pokok yang bakal membuahkan buah emas.Whoaa! (apa aku merapu ni?)
Ada beran?? Jom sahut seruan aku. Lepas dah update, post link ke ruangan komen entry ini.
 
nie soalan die.tapi pe entri die??
so korang singgah ler kat sini 
 
tak yah nak panjang2 citer terus jawab soalan je la ek.
 
jawapan yang bersesuain dengan processor aku ialah aku rse maksud nye kalau kiter tak tonjol kan diri kte.kemungkinan untuk kite berzina adalah kurang?BETOL??TAK BETOL?
 
macam nak tak nak tonjol kna diri kte?nak keje kena tonjol diri jugak
 
memang time keje @ belajar memang kiter kena tunjuk diri kiter. tapi nampak tak kat entri die ade tulis Kita kena tutup tingkap dan pintu sentiasa .
 
so kalau kiter sentiasa jage aurat and perbatasan kiter.insyaallah tuhan pon akan jage kiter macam mane kter jaga aurat n perbatasan kiter.. 
 
notatapaknike: aku memang bukan orang baik tapi tergerak hati nak join benda nie^_^ 
wslam...

4 ulasan:

  1. yang penting kena jaga nafsu.....

    BalasPadam
  2. kalau jaga nafsu tak jage mata n perbuatan x gune gak..haha

    BalasPadam
  3. @mac haha..aku pon xtau la mcm ne nak terang kn..aku pon dah lpe..hahah

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...