Isnin, 29 Ogos 2011

-ape-ape-je-aktiviti satu hari sebelum gaye.

salam semua.
lame gelr je rase dah tak update blog nie ek.bukan ape.bz la dah nak gaye la katekan.haha

nak tanaya korang biase kalau esok nak raye kornag buat ape ari nie?
anyam ketupat?
buat rendang?
masuk kueh dalam bekas?

2je aktiviti korang?
haha.macam aku laen cket.ntah kenapa ari nie mood rajin aku boleh datang pulak.

tak penah2 umor aku basuh kete.

tipu la xpenah umor basuh kete kan.tapi sampai tiga biji sekali memang tak penah la!!

aku rse org yang keje carwash pon tak penah basuh tiga biji kete turut2 sorang2..
nie kete mak ayah aku
nie kete abang aku..tapi sekarang bapak aku yang take over kete nie

ini semesti nya bakal jadi hak milik aku..huahahaha


dah la basuh.siap kit lagi.
yang putih tue la aku pnggil susu tayar..kekek

kalu kit je ok lagi.siap vacuum dalam kete.
siap ape lagi korang tau?siap susu kan tayar kete tue.haha

korang tau tak susu kan tayr tue ape?haha
aku sampai kena gelak dengan member aku cakap susu tayar..ingat ape?bagi tayar tue minum susu ke?
hahha.xla sebenar nya kit tayar.tapi aku dah terbiase cakap susu tayar coz warna kit tayar tue PUTIH SUSU!!
as the conclusion(speaking nampak) aku pon pngl la susu tayar.hahah

hahha..
tue je yang nak aku share sebelum hari gaye esok.hahha

SELAMAT HARI RAYA..!!!


2 ulasan:

  1. @kei mne??mai2 singgah sebelum tutup kdai..kekek

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...