Sabtu, 13 Ogos 2011

-ape-ape-je-first time????

salam ramdhan lg sekali.hehe.semalam banyak sangat first time yang jadi.hehe.ape die yang first time 2?

#1-first time g jj baru malam minggu
#2-first time sahur kat umah ramdhan tahun nie

#1
bukan nak cakap tipu la tapi semalam memang first time aku g jj malam minggu kt bahagian kasut/sebelum2 nie just g kedai kat luar je.xmasuk dalam pon.oleh kerana emak kesayangan ku dah mengidam nak pkai kasut

CROCODILE, so g jela,yang akak aku pulak sebok2 je nak join sekaki dengan mak aku beli.last2??mak aku payung die gak.hahaha..
CROCODILE pujaan mak ku..

#2
haha.sebelum2 nie sahur kat umah sewa makan ape korng tau?kokokrunch+susu dutclady full cream je.haha.macam mat saleh x aku nie?tapi pagi tadi first time sahur kat umah nak tau ape menu aku?NASI BRIYANI + IKAN BILIS BAWANG KETAK KICAP.haha.gler xgler la kan.
nie memang periuk nasi umah aku
yang nie aku cari kt mister gugerl x semapt nak snap pagi td dah mamai.

kat umah aku ade lauk ayam merah pon aku tala jugak ikan bilis 2.haha.ape boleh buat.kalau dah ngidam benda 2..sume tolak tepi.haha.jangan terliur dah la eh pose2 nie cter pasal makan.hahaha..selamat berpose sume


PESANAN KAKI:
       sory kalau enteri x menatik sngt..PEACE YOO ^_^v












3 ulasan:

  1. tau xpe..tengok tjuk meyh..hehehe

    BalasPadam
  2. yela 2....untung ler dah bli bju rye...

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...